Ha szegénynek születsz...

"Ha szegénynek születsz, az nem a Te hibád. De ha szegényen halsz meg, az már igen." - Larry Winget

Hozzászólások

Dávid.

Fel vagyok háborodva, hogy ilyenekről az iskolákban nem tanítanak! Most látom csak mennyi hibát elkövettem és iszonyatosan nagy szerencsém van, hogy ezt most mind fel tudom már ismerni, rendbe tudom tenni és ezentúl ki tudom kerülni. Mérhetetlenül hálás vagyok. Néhány ezer Ft-ért életem végéig tartó, anyagi jólétet és biztonságot kaptam.

******

Lőrinc

Ismerőseim körében nagyobb tiszteletre tettem szert. Mégcsak 21 éves vagyok, de már ismerem az összes pénzzabáló csapdát, amit könnyedén kikerülök! Nem akarok eladósodni!   Sokkal meggondoltabban és tervezettebben tudok mostmár gondolkodni. Sok hülyeséget elkövettem és ezt csak most látom!

******

Beáta

Sosem gondolkoztam idáig pénzügyi dolgokon, azt hittem dolgozni kell pénztkeresni és költeni. Már látom, hogy van egy rendszere, hogyan kell csinálni. Mindenkinek ajánlom, mert rengeteget lehet fejlődni.. Itt olyan dolgokat tanultam meg, amit még a szüleim, tanáraim sem ismernek. Már tudom, miért vannak anyagi gondjaik.

*****

Ákos

Nagyon sokat lehet tanuln, nagyon hasznos volt. Megváltozott a pénzhez való hozzáállásom. olyan ismeretekre tettem szert, aminek létezéséről eddig nem tudtam semmit. Mintha egy titkos tanok könyvét olvashattam volna, ami el van zárva az emberek elől, azért,  hogy szegénységben éljenek.

Miért van az, hogy még egyesek napi 10-12 órát dolgoznak keményen a munkahelyükön megalázóan kevés fizetésért, addig mások alig pár hét alatt hatalmas bevételekre tesznek szert? Azért, mert

 

A korábban hatékony

pénzszerzési módszerek

ma már NEM működnek!

 

Lassan belépünk a láthatatlan valóság világába.

Sok ember munkáját különböző technológiák és találmányok alkalmazása teszik fölöslegessé. 

Emberek milliói nem találnak munkát, mivel a képességeikre nincs többé szükség. Idejétmúltak.

 

Nem szabad megvárnod, hogy a te munkád és te magad is idejétmúlttá válj.

A technika rohamosan fejlődik, neked is fejlődnöd kell és alkalmazkodni a felgyorsult és megváltozott világhoz.

A rabszolgatartás sötét napjaiban megtiltották, hogy a rabszolgákat írni-olvasni tanítsák. Mert a tanult rabszolga, veszélyes rabszolga.

Napjainkban nem tanítják pénzügyi műveltségre a diákokat. Ez egy másik módja annak, hogy rabszolgákat csináljanak az emberekből - BÉRRABSZOLGÁKAT.

 

 

 

A JÖVŐ MÁSMILYEN LESZ

 

Napjainkban új nemzedék nő fel, amely meg fogja változtatni a jövőt. Az a nemzedék olyan fiatalokból áll, akik 1990 után születtek. Mivel teljesen más világba csöppentek, úgy más jövőt is fognak alkotni. Ők másképp látják a jövőt, mint a szüleik.

 

Az életfogytig tartó stabil állás elképzelhetetlenné válik, a munkahelyek fokozatosan olyan országok felé veszik az irányt, ahol a legolcsóbb a munkaerő. 

A tanulj szorgalmasan - keress egy jó állást, nagyon rossz tanácsnak bizonyul.

Csakhamar eljutunk oda, fiatal vállalkozók egy számítógéppel és Internettel a semmiből milliókat érő vagyonokat építenek majd fel. 

 

Míg aki továbbra is állást, biztos munkahelyet keres küszködni fog a megélhetésért.

Hamarosan új dúsgazdagok fognak színre lépni - de ezek közül egy se lesz olyan, aki azt az elavult tanácsot követte volna, hogy szerezz magadnak egy jó állást.

Lesznek, akik továbbra is állásinterjúkra járnak és küzdenek egy olyan bérért, amiből nem tudják fedezni szükségleteiket sem, a többiek fénysebességgel törnek elő a semmiből. 

 

TEHÁT HOL IS TARTUNK MOST?

 

A régi gazdasági rend, azaz a gazdaság, soha sem tér már vissza. A gazdaság már továbblépett. 

 

Az iskolarendszerünk nem készítette fel a diákokat az információ korszakára. A világ olyan gyorsan változik, hogy mire a tankönyvekbe bekerülne addigra elavulttá válik.

Egyre több végzős egyetemista és főiskolás már abban a pillanatban elavultnak számít, ahogy kézhez kapja a diplomáját.

 

 

Nem csoda, hogy csak kapkodod ide-oda a fejed és nem érted mi folyik körülötted. Aki még mindig a biztos munkahelyben hisz, az igen nagy bajba kerül, de lehet, hogy már most bajban van.

 

Mit tegyél egy ilyen zűrzavaros, merőben új helyzetben, ha boldogulni akarsz, ha nem szeretnél végérvényesen lemaradni és teljesen elszegényedve, kilátástalanságban végigküszködni az életed?

 

Ha azonnal meg akarod ismerni az új kor módszereit és pénzszerzési stratégiáit akkor...

 

semmi más dolgod nincs, csak kérj egy példányt a - Hogyan rúgd seggbe a szegénységet?! c. e-bookból és máris megtetted az első lépést anyagi helyzeted talpraállítása felé és kezdj bele a tanulásba haladéktalanul, mert aki nem tud lépést tartani rohanó, új világgal villámsebességgel elveszik és elveszítheti mindenét.

 

A tét túl nagy ahhoz, hogy halogass, ha most halogatsz túl nagy kockázatot vállalsz, hiszen egyetlen nap és egyetlen óra is számít.

 

A SEBESSÉG ELENGEDHETETLENÜL FONTOS

 

A pénz elképesztő sebességgel fejlődött az árucserétől a digitális pénzig, olyan pénzig amely fénysebességgel képes száguldani. Manapság ezért is van - hogy egyesek milliárdokat keresnek míg mások továbbra is minimálbérért dolgoznak, mert különbözik a pénzkeresési sebességük.

 

Manapság minél gyorsabban tud valaki ügyletet kötni, annál többet keres. Egy átlagos orvos egyszerre csak egy embert tud megvizsgálni. Egy olyan középiskola diák viszont, akinek az Interneten az egész világra kiterjedi áruháza van, ahol a nap minden órájában lebonyolíthat ügyleteket szinte végtelen számú ügyféllel, sokkal de sokkal több pénzt kereshet, mint amennyit egy orvos.

A legtöbb ember azért küszködik nehézségekkel pénzügyi területen, mert túl lassú. Sikeres ember abból válik, aki megérti milyen gyorsan változik a pénz világa és akinek megvan a képessége és rugalmassága ahhoz, hogy gyorsan változtasson és alkalmazkodjon.

 

Manapság a lassú emberek végképp lemaradnak. Így van aki havonta keres pénzt - míg mások képesek másodpercenként pénzt keresni.

 

Ez most nem a halogatás ideje, ha komolyan változtatni akarsz anyagi helyzeteden azonnal lépj, mert minden perc számít. Amíg Te itt tépelődsz - vannak akik most is pénzt keresnek. Ők már ismerik az új világ módszereit. 

A lehetőség neked is adott, TE is képes vagy felvenni a ritmust, új pénzszerzési módszereket megtanulni és alkalmazni életedben. Felejtsd el amit eddig tanítottak neked, a biztos munkahely, a havi fizetések világa már a múlté, ami az ipari korban még működött, mára már elavult. Az új világban nem mész semmire ha még mindig a régi kor szerint akarsz boldogulni.

 

Ne légy BÉRRABSZOLGA! Tedd meg az első lépést, vétek lenne tovább várni!

 

Ha szeretnéd elkezdeni a tanulást, 

és végre elhatározod magadban, hogy kézbe veszed

anyagi helyzeted rendbe tételét. Akkor a

HOGYAN RÚGD SEGGBE A SZEGÉNYSÉGET?!

c. kiadvány

kihagyhatatlan a számodra!

 

A könyv pdf formátumban, A/4es méretben 

érkezik meg on-line. Így nincs se postaköltség,

se várakozási idő. 

 

MEGRENDELŐ LAP 

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Lakhely*
Telefon:*