Ha szegénynek születsz...

"Ha szegénynek születsz, az nem a Te hibád. De ha szegényen halsz meg, az már igen." - Larry Winget

Hozzászólások

Dávid.

Fel vagyok háborodva, hogy ilyenekről az iskolákban nem tanítanak! Most látom csak mennyi hibát elkövettem és iszonyatosan nagy szerencsém van, hogy ezt most mind fel tudom már ismerni, rendbe tudom tenni és ezentúl ki tudom kerülni. Mérhetetlenül hálás vagyok. Néhány ezer Ft-ért életem végéig tartó, anyagi jólétet és biztonságot kaptam.

******

Lőrinc

Ismerőseim körében nagyobb tiszteletre tettem szert. Mégcsak 21 éves vagyok, de már ismerem az összes pénzzabáló csapdát, amit könnyedén kikerülök! Nem akarok eladósodni!   Sokkal meggondoltabban és tervezettebben tudok mostmár gondolkodni. Sok hülyeséget elkövettem és ezt csak most látom!

******

Beáta

Sosem gondolkoztam idáig pénzügyi dolgokon, azt hittem dolgozni kell pénztkeresni és költeni. Már látom, hogy van egy rendszere, hogyan kell csinálni. Mindenkinek ajánlom, mert rengeteget lehet fejlődni.. Itt olyan dolgokat tanultam meg, amit még a szüleim, tanáraim sem ismernek. Már tudom, miért vannak anyagi gondjaik.

*****

Ákos

Nagyon sokat lehet tanuln, nagyon hasznos volt. Megváltozott a pénzhez való hozzáállásom. olyan ismeretekre tettem szert, aminek létezéséről eddig nem tudtam semmit. Mintha egy titkos tanok könyvét olvashattam volna, ami el van zárva az emberek elől, azért,  hogy szegénységben éljenek.

Veszélyben az életed? Veszélyben a pénzed? Veszélyben az egészséged?
Veszélyben a nyugdíjad? Veszélyben a megélhetésed?

 

Folyamatosan azon töröd a fejed,
hogyan javíthatnál anyagi helyzeteden?
Szeretnél több pénzt? Kevesebb kiadást?
Nyugodtabb, stresszmentesebb életet?

Üdvözöllek! Pápai Kinga vagyok - életviteli, vállalkozási, pénzügyi tanácsadó. 16 éve vállalkozó,

a Bérrabszolga Produkciós Iroda cégvezetője, tulajdonosa.

 

TUDTAD, hogy.....

VESZÉLYES JÁTÉKOT JÁTSZIK A MAGYAR EMBEREK NAGY RÉSZE!?

 

Tudod, mit jelent a pénzügyi képzettség szó?

Ha szó szerint akarjuk értelmezni azt gondoljuk, ez könyvelőknek, bankároknak, pénzügyi területen dolgozóknak szükséges, száraz, misztikus, unalmas tananyag.

 

Pénzügyi képzettség! 

 

A Te életedet is naponta befolyásolja és meghatározza a pénzügyekhez való értés vagy nem értés. Ha anyagi gondokkal küszködsz egészen biztos, hogy nem jó irányba befolyásolja – ami nem feltétlenül a Te hibád, hiszen eleve hátrányból indulsz...

Az iskolákban nem tanítanak pénzügyekről. Pedig akinek kiadása és bevétele van annak pénzügyei is vannak. Fontos, meghatározó döntések meghozatalára kényszerül az ember nap mint nap, úgy, hogy sehol nem tanult erről.

 

A magyar csapda

 

Sajnos a magyar emberek, olyan ellentmondással kezelik pénzügyeiket, hogy az a csoda, ha valaki sikeres tud lenni és nem küszködik időnként anyagi gondokkal.

A magyar embereknek minden fontosabb, mint az, hogy pénzügyileg képezzék magukat, egyszerűen azt gondolják nincs erre szükségük.

 

Pedig... nézd csak meg, mivel foglalkozol az időd nagy részében...

- élelmiszer vásárlás,

számlák befizetése,

hitelek törlesztése,

stb.

Hidd el, ezek a kiadások határozzák meg anyagi helyzetedet, nyugodtan mondhatod, hogy ez együtt jár az élettel, kiadásai mindenkinek vannak. Főleg a szegényeknek! Szinte minden jövedelmük kiadássá alakul át. Csak győzzék fizetni ezeket. Minden kiadás egy korábban meghozott döntés eredménye. Kiadásokról dönteni hétköznapi feladat, mégis pénzügyi szakértelem nélkül, csak annyit tudsz elérni, hogy mások határozzák meg mennyi kiadásod legyen, mások irányítják anyagi helyzetedet, és mások vesznek rá – hogy átadd nekik a jövedelmet minél nagyobb részét. Azok az emberek, akik értenek a pénzügyekhez és a készpénzáramláshoz.

 

Amíg nem veszed át az irányítást saját pénzügyeid felett, addig mások teszik ezt veled.

De gondolj csak bele, micsoda ellentmondás van abban, hogy folyamatosan a pénz határozza meg az életed, ez miatt kelsz fel hajnalban, indulsz útnak, hóban-fagyban, akár betegen is... mégis hagyod, hogy mások könnyedén elvegyék tőled. Miközben alig várod, hogy egyre több pénzed legyen, egyre inkább belesüllyedsz az adósságok, kiadások mocsarába.

 

NEM attól leszel gazdagabb, ha igényszinted alatt élsz, ha végigrobotolod az egész életedet.

 

NEM attól leszel pénzügyileg képzettebb, hogy jó helyen vezeted a bankszámládat!

 

Ezek is fontos dolgok, de ezektől még nem leszel más, csak egy

kiváló alkalmazott vagy szorgalmas munkaerő, de gazdag nem valószínű!

 

Akár hiszed, akár nem... de attól leszel egyre gazdagabb, ha egyre többet tudsz a pénzügyekről, kiadások-bevételek összefüggéseiről elméletben és gyakorlatban egyaránt.

 

Mi lenne a megoldás?

De előbb ÁLLJ MEG!

mert most jön a másik magyar csapda!

Itt is óriási ellentmondás van a fejekben...

 

Mindenki elfogadja, hogy a tudás hatalom - ha nem fogadod el, akkor nézd meg a milliárdos spekulánsokat, ők a tudásból élnek...milliószor jobban, mint a többség.

Ám mégis, amikor tanulásról, képzésről, információ szerzésről van szó, az emberek inkább legyintenek.... és nem veszik komolyan ennek fontosságát.

Az információ korában élünk, manapság egy jó információ jövedelmet termel, még egy rossz információ egy egész élet teljes vagyonát lenullázhatja.

Igen, a tudás hatalmom és a tudást megszerezni még soha nem volt ennyire egyszerű, mint napjainkban.

Ha anyagi gondjaid vannak, csak több tudás birtokában érheted el a javulást. Ha tisztességes jövedelmed van, csak pénzügyi képzettséggel leszel képes megtartani azt és ennek segítségével tudod megsokszorozni a már meglévő összeget.

Senki nem úgy születik, hogy ezeket már tudja.

Az emberek többsége még most is azt hiszi ez nem fontos, akinek nincs pénze annak nem kell pénzügyekkel foglalkozni.... Most őszintén, itt élünk ebben a zűrzavaros világban, látjuk sőt saját magunkon érezzük a hétköznapi problémákat, az anyagi nehézségeket, az egészségbiztosítási - oktatási- nyugdíjrendszer hiányosságait....

Bízhatunk abban, hogy majd valaki más megoldja helyettünk? Majd az állam? Majd a szülők? Majd a gyerekek? Majd a főnökünk? Valaki más..... Földbe dughatjuk a fejünket és várhatjuk, hogy majd lesz valami, eddig is volt valami - majd lesz valahogy ez után is..... 

Sajnos sokaknak tényleg ennyi a pénzügyi tervük....  

Nekik van egy rossz hírem... Nem fog eléjük állni senki és nem fogja a megoldást helyettük véghezvinni. Igenis tenni kell, Neked.... nekem... és mindenkinek, aki nem a kilátástalanságot választja. 

A ma meghozott döntéseink, alakítják a jövőnket!!

 

HOGYAN SZABADULJ MEG VÉGRE A SZEGÉNYSÉGTŐL

ÉS SZEREZZ EGYRE TÖBB PÉNZT?

 

Tudod, kedves látogató, hogy ha azt szeretnéd, hogy a megszűnjenek nyomasztó anyagi gondjaid, mi a legfontosabb feladatod?

 

Nos, ha szebb, egészségesebb fogakat szeretnél, akkor naponta foglalkoznod kell a szájhigiéniával...

Ha egészségesebb akarsz lenni, akkor tudnod kell, hogyan lehetsz az...

Ha futóbajnok akarsz lenni, akkor tudnod kell, hogyan fuss gyorsabban másoknál...

 

Ha pedig több pénzt akarsz szerezni, és ha azt szeretnéd, hogy ne szegénységben éld le az életed, akkor az egyik legfontosabb feladatod az lesz, hogy megtudd, MIT csinálj másképpen, vagy MIT változtass meg szokásaidon...

 

Ez ennyire egyszerű.

 

Az már azonban kevésbé egyszerű kérdés, HOGYAN csináld ezt meg a gyakorlatban - nem igaz?

 

Ebben tudok én Neked segítségedre lenni, a

- képzéseinkkel, tanfolyamokkal,

- kiadványainkkal,

- könyveinkkel.

A Bérrabszolga Produkciós Iroda teljes tudás anyagával.

Kattints ide és kezd a tanulást itt!!!