Ha szegénynek születsz...

"Ha szegénynek születsz, az nem a Te hibád. De ha szegényen halsz meg, az már igen." - Larry Winget

Hozzászólások

Dávid.

Fel vagyok háborodva, hogy ilyenekről az iskolákban nem tanítanak! Most látom csak mennyi hibát elkövettem és iszonyatosan nagy szerencsém van, hogy ezt most mind fel tudom már ismerni, rendbe tudom tenni és ezentúl ki tudom kerülni. Mérhetetlenül hálás vagyok. Néhány ezer Ft-ért életem végéig tartó, anyagi jólétet és biztonságot kaptam.

******

Lőrinc

Ismerőseim körében nagyobb tiszteletre tettem szert. Mégcsak 21 éves vagyok, de már ismerem az összes pénzzabáló csapdát, amit könnyedén kikerülök! Nem akarok eladósodni!   Sokkal meggondoltabban és tervezettebben tudok mostmár gondolkodni. Sok hülyeséget elkövettem és ezt csak most látom!

******

Beáta

Sosem gondolkoztam idáig pénzügyi dolgokon, azt hittem dolgozni kell pénztkeresni és költeni. Már látom, hogy van egy rendszere, hogyan kell csinálni. Mindenkinek ajánlom, mert rengeteget lehet fejlődni.. Itt olyan dolgokat tanultam meg, amit még a szüleim, tanáraim sem ismernek. Már tudom, miért vannak anyagi gondjaik.

*****

Ákos

Nagyon sokat lehet tanuln, nagyon hasznos volt. Megváltozott a pénzhez való hozzáállásom. olyan ismeretekre tettem szert, aminek létezéséről eddig nem tudtam semmit. Mintha egy titkos tanok könyvét olvashattam volna, ami el van zárva az emberek elől, azért,  hogy szegénységben éljenek.

 

Te is idejemúlttá válsz?
 
Lassan belépünk a láthatatlan valóság világába.
Sok ember munkáját különbözõ technológiák és találmányok alkalmazása teszi majd fölöslegessé. Emberek milliói nem találnak munkát, mivel a képességeikre nincs többé szükség. Idejétmúltak.
 
1980-ban még pl. egy üzlet megkötéséhez nagy távolságokat kellett megtenni. Sok vállalkozó, cégtulajdonos, rövid idõn belül világutazó lett. Manapság az Internet segítségével sokkal több üzletet lehet megkötni egy irodában ülve, rövidebb idõ alatt. Gyorsan, több emberrel is kapcsolatba lehet lépni, ráadásul sokkal kevesebb energiába és sokkal kevesebb pénzbe kerül. Amíg az üzletemberek egyre több pénzt keresnek, a légitársaságok szenvednek, idejétmúlttá váltak.
 
Nem szabad megvárni, hogy a mi munkánk és mi magunk is idejétmúlttá váljunk.
A technika rohamosan fejlõdik, nekünk is fejlõdnünk kell és alkalmazkodni a felgyorsult és megváltozott világhoz.
A rabszolgatartás sötét napjaiban megtiltották, hogy a rabszolgákat írni-olvasni tanítsák. Mert a tanult rabszolga, veszélyes rabszolga.
Napjainkban nem tanítják pénzügyi mûveltségre a diákokat. Ez egy másik módja annak, hogy rabszolgákat csináljunk az emberekbõl - BÉRRAKSZOLGÁKAT.
 
Új korszakban új szabályok kellenek!
 
A TUDÁS AZ ÚJ PÉNZ
 
Napjainkban nincs szükség pénzre ahhoz, hogy pénzt teremtsünk. Csupán TUDÁS-ra van szükség. 
Manapság az információ korában, jó vagy rossz információ eredményeként egyetlen szempillantás alatt egész vagyonokat lehet nyerni vagy veszíteni.
Napjainkban túl sok ember megy teljesen csõdbe, mivel a pénz régi szabályait követi. Sokan azt gondolják, befektetni kockázatos pedig a megfelelõ pénzügyi ismeretek és a tapasztalat hiánya, valamint a rossz pénzügyi tanáncsadók nagyobb kockázatot jelentenek.
Napjainkban pénz nélkül is lehet pénzt teremteni, mint ahogy egész eddigi életed teljes vagyonát is elveszítheted egy szempillantás alatt. Erre gondolok, amikor azt mondom – ma a tudás jelenti a pénzt. A hagyományos eszközök már nem tesznek gazdaggá, de még az anyagi biztonságodat se garantálják. Pénzt veszíthetsz a vállalkozásaidon, a ingatlanpiacon, kötvényeken, részvényeken, árupiaci termékeken, de még az arannyal is. A tudás az, ami gazdaggá tehet, a tudás hiánya viszont szegénnyé.
 
A TUDÁSOD AZ ÚJ PÉNZ!
 
Szerezd meg ezt a tudás MOST! Kérd ez ingyenes részleteket a könyvekből, tananyagokból, képzésből.... ne dönts pénzügyeidben vakon... kérd az ingyenesen elérhető kiadványt most!
 
Az ingyenes kiadvány a könyvekből és a képzési anyagából tartalmaz fejezeteket. Pdf formátumban küldjük 
Tölsd ki az alábbi űrlapot és kezd a tanulást haladéktalanul.

INGYENES FEJEZETEK A KÖNYVEKBŐL

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Lakhely*
Telefon*